Presmerujte svoje 2% priamo do Grinavy

 

Vedeli ste, že menej ako 50% oprávnených osôb využíva možnosť poukázať časť zo svojich zaplatených daní konkrétnemu neziskovému občianskemu združeniu? Tento rok to zmeňte a nenechajte ich štátu, postup nie je komplikovaný. Rozhodnite ako a kde sa použijú vaše dane! Pošlite ich do Grinavy.

 

 

Aktivity nášho združenia Občianska iniciatíva GRINAVA už roky poznáte. Zameriavame ich  na grinavské deti, mladých, rodiny i seniorov. Všetky prostriedky sú použité len na materiál, práca v združení je dobrovoľná bez akéhokoľvek  nároku na honorár. Aktivity vymýšľame a organizujeme vo voľnom čase, popri zamestnaní.

 

 

Minulý rok sa nášmu občianskemu združeniu Občianska iniciatíva GRINAVA po prvý krát podarilo samostatne sa zaregistrovať medzi prijímateľov 2%, ktorí sa môžu v roku 2015 uchádzať o časť vami zaplatených daní štátu. Ak ste právnická osoba alebo fyzická osoba, ktorá si sama robí daňové priznanie k 31. marcu 2015, prosím poukážte nám vaše 2% tak, že vyplníte aj príslušnú časť daňového priznania s našimi údajmi Občianska iniciatíva Grinava, Orešie 12, 902 03 Pezinok. Právna forma občianske združenie, IČO 422 566 91. Ak ste zamestnancom, váš konečný termín je do 30.apríla 2015.

 

 

Podrobnejší postup nájdete TU. Ďakujeme!

TLAČIVO NA POUKÁZANIE 2 alebo 3 % PRE ZAMESTNANCOV

 


Posledná zmena v Utorok, 24 Február 2015 20:20